„Vonzó munkahely leszünk!” – tréning munkáltatóknak

Képzés hossza: 20 óra (2 nap, 8:30-17:00)

Helyszín: HKIK Székház (3300 Eger, Faiskola út 15.)

2018 továbbra is a munkaerő-hiányról szól Magyarországon. A vállalkozások a megfelelő humán erőforrás biztosítása miatt rá vannak kényszerítve, hogy egyre kifinomultabb eszközökkel és egyre komolyabb ajánlattal rukkoljanak elő jövendőbeli és jelenlegi alkalmazottaik számára. Már nem elég a vonzó juttatási csomag és az ígéretes karrierlehetőség, a dolgozóknak több kell: olyan munkakörülmények biztosítása, amelyek teret adnak és hagynak a magánéletnek is. Legyen szó akár családról, hobbiról vagy másodvállalkozásról.

A hazai és nemzetközi kutatások eredményei egy irányba mutatnak: a családbarát munkahelyek sikeresebbek, mint a munka-magánélet összhangját kevésbé támogató szervezetek. És hogy miért? Mert sokszínű és kreatív eszköztárral rendelkeznek a munkaerő megtartására és menedzsmentjére vonatkozóan. A tréning célja, hogy – a családbarát attitűd mellett – ezeket a változatos eszközöket ismertesse meg résztvevőivel.

Akiknek ajánljuk:

  • HR-vezetőknek és -felelősöknek
  • Kommunikációs vezetőknek
  • Kis- és középvállalati ügyvezetőknek, középvezetőknek

Amit a 20 órás tréning ad:

  • 4 órában elméleti, 16 órában pedig gyakorlati megközelítésű válaszokat arra a kérdésre, hogy hogyan lehet az egyéni és a vállalati igényeket egymáshoz igazítva, rugalmasan összehangolni
  • Arra megoldásokat, hogy a cég vezetése hogyan tudja az egyedi eseteket rendszerszinten kezelni
  • A családbarát működési elvek és alapok megismerését és alkalmazásának módját és lehetőségeit
  • Az atipikus foglalkoztatás formáinak megismertetését

Összességében másoknál már működő jó gyakorlatok bevezetési lehetőségeit

Akik a tréninget tartják:

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 150 hazai vállalkozásnak segítettek már:

  • felmérni és bevezetni a rugalmas foglalkoztatást
  • munkáltatói brandet építeni és
  • kiterjedt szervezetfejlesztéssel család- és munkavállaló barát vállalkozásokat építeni, amelyek a piacon is sikeresen állják meg a helyüket.

A tréninget ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában , Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.


A regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul az űrlapon bekért adatok feldolgozásához, melyek az EFOP 1.2.9. projekt keretein belül kerülnek begyűjtésre és kezelésre. Az adatokat a projektet megvalósító konzorcium tárolja, ahhoz csak a konzorciumi partnerek férnek hozzá, más fél számára nem kerülnek továbbításra, kiadásra. A bekért személyes adatokat a projekt lezárásáig 2020.12.31-ig tároljuk. A projektek zárását követően az adatok megsemmisítésre kerülnek.

Felnőttképzési engedélyszám: E-001784/2018

A képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001784/2018/D001
Az IFKA munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:

Magyar Réka, tréner, szervezetfejlesztő
magyar@ifka.hu, +36 70 381 2658

Stefkó Judit, szenior HR-szakértő
stefko@ifka.hu, +36 30 865 8676