„Vissza a munkába!” – Tréning munkába (vissza)térőknek

Képzés hossza: 20 óra (2 nap, 8:30-17:00)

Az otthon töltött időszak után a munkába való visszatérés mindig nagy fejtörés, legfőképpen egy nőnek. Már semmi nem olyan, mint előtte volt: a kisgyermekkel megváltozott a családi szerkezet, a család élete, és persze az is, hogy mire mennyi időt fordítunk és fordíthatunk. De hogy lehet ezt jól csinálni? Milyen munkát lehet vállalni és milyen munkabeosztást egy, kettő vagy akár több gyermek mellett? Hova lettek a személyes kompetenciáink, és egyáltalán mihez is értünk még? Mi lesz a karrierrel, vagy egyáltalán a munkavállalással a gyermek mellett? Hogy oldjuk meg a bölcsődét, kitől kérjünk segítséget, ha beteg a gyerek, és mit ígérjünk, mit mondhatunk egy munkáltatónak, ha megkérdezi, hogy hogyan számíthat ránk?

A tréning ezekre a kérdésekre ad választ és megoldásokat, technikákat, nem csak azoknak, akik a szülés és az otthon töltött időszak után vissza szeretnének menni dolgozni, de azoknak is, akik betegség, munkanélküliség vagy egyéb okok, például egy hozzátartozó ápolása miatt hosszabb időre kiestek a munkaerőpiacról.

Akiknek ajánljuk:

 • a munkába visszatérés előtt álló, kisgyermekes szülőknek
 • a munkaerő-piacról hosszabb időre kiesőknek
 • álláskeresőknek vagy munkahelyváltóknak

Amit a 20 órás tréning ad:

 • nagyobb tudatosságot az önismereti technikákban és eszközökben
 • ezen keresztül közvetlenebb hozzáférést saját erősségeinkhez, magasabb önérvényesítési képességet
 • felkészülést arra a változásra, amely a visszatérésből fakad
 • az üzleti tervezés folyamatának és az üzleti gondolkodás alapjainak a megismerését
 • megerősödött képességet a megoldások keresésében, a tudatos tervezésben és felelősségvállalásban, vala-mint a személyes erőforrások mozgósításában

Másoknál már működő, jó gyakorlatok és életszerű megoldások megismerését

Akik a képzést tartják:

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 150 hazai vállalkozásnak segítettek már:

 • visszatérni a munkába, akár másik, akár ugyanarra a munkahelyre
 • rugalmas foglalkoztatási formában helyezkedni el
 • pozíciót váltani, családi kérdéseket megoldani, a munkavállalással a munka és a magánélet összehangolása körüli problémákat áthidalni.

A tréninget ingyenesen biztosítjuk a résztvevőknek, mert a program a „Nők a munka világában , Heves megyében (EFOP-1.2.9-17-2017-00046) című pályázat keretében és forrásaiból valósul meg.

A regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul az űrlapon bekért adatok feldolgozásához, melyek az EFOP 1.2.9. projekt keretein belül kerülnek begyűjtésre és kezelésre. Az adatokat a projektet megvalósító konzorcium tárolja, ahhoz csak a konzorciumi partnerek férnek hozzá, más fél számára nem kerülnek továbbításra, kiadásra. A bekért személyes adatokat a projekt lezárásáig 2020.12.31-ig tároljuk. A projektek zárását követően az adatok megsemmisítésre kerülnek.

Felnőttképzési engedélyszám: E-001784/2018

A képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001784/2018/D005
Az IFKA munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:

Magyar Réka, tréner, szervezetfejlesztő
magyar@ifka.hu, +36 70 381 2658

Stefkó Judit, szenior HR-szakértő
stefko@ifka.hu, +36 30 865 8676