“Műszakban a szakma”- Tréning műszakvezetőknek

2019 továbbra is a munkaerő-hiányról szól Magyarországon. Különösen égető a helyzet azoknál a cégeknél, ahol a termelésből hiányoznak az emberek, és jönnek-mennek az operátorok, kockáztatva azt, hogy másnap vajon le tudja-e szállítani a vállalat az ígért mennyiséget, az ígért minőségben.

Ebben a kritikus állapotban a műszakvezetők vállán még több van: már nem elég „csak” a műszakért felelősséget vállalni, de egyre jobban kell tudni motiválni a soron dolgozókat, visszajelezni számukra, egyszóval a humán menedzsmenttel kapcsolatos eszköztárat bővíteni. Mivel a munkahely elhagyásának egyik fő oka a közvetlen felettessel kialakult viszony, a műszakvezetők képzése áttételesen bár, de növeli a dolgozók cég iránti lojalitását. A jelenséget egyre több cég ismeri fel, és igényli erre alapozva műszakvezetői képzését.

A hazai és nemzetközi tapasztalat egy irányba mutat: a termelő cégek sikerességét jelentősen növeli az, ha a műszakvezetők tágabb ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek menedzsmentről, motivációról és a munkavállalói nehézségek kezeléséről.

Ez a tréning pont erre vállalkozik: megadni ezeket az ismereteket – sok-sok gyakorlati példán keresztül – a résztvevőknek.

Akiknek ajánljuk:

  • műszakvezetőknek vagy sorvezetőknek
  • kulcspozícióban lévő kollégáknak, vezetőknek, akik viszonylag sok emberrel kerülnek kapcsolatba a munkájuk során.

Amit a 10 órás tréning ad:

  • képességet a vezetői eszköztár tudatosítására, kialakítására és bővítésére annak érdekében, hogy kollégáikkal eredményesebb kommunikáljanak
  •  jobban tudják majd kezelni beosztottaik, a műszakban dolgozók problémás helyzeteit és a csoportot
  •  fejlettebb visszajelzési és konfliktuskezelési készséget

Összességében másoknál már működő jó gyakorlatok bevezetési lehetőségeit

Akik a tréninget tartják: 

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 150 hazai vállalkozásnak segítettek már:

  •  vezetőik és munkavállalóik képzésében
  •  a résztvevőkkel együtt olyan új válaszokat és eljárásokat kidolgozni, amelyek a gyakorlatban is jól hasznosít-hatók voltak.

Az IFKA munkatársainál az alábbi elérhetőségeken:
Magyar Réka, tréner, szervezetfejlesztő
magyar@ifka.hu, +36 70 381 2658