JÁTSZÓKUCKÓ HÁZIREND

A JÁTSZÓKUCKÓt a Család és Karrierpont szolgáltatásaihoz kapcsolódóan lehet igénybe venni, alkalmanként három órát meg nem haladó ideig.

A JÁTSZÓKUCKÓBA csak egészséges gyermek hozható. A lázas, (37,5 oC és ennél magasabb hőmérsékletű), antibiotikumot szedő vagy fertőzésre gyanús gyermek nem látogathatja az intézményt.

Abban az esetben, ha a gyermek napközben megbetegszik, a gyermekfelügyelő értesíti a szülőt vagy a szülő által kijelölt hozzátartozót a NYILATKOZATBAN szereplő elérhetőségen.

Kérjük, hogy ilyen esetben minél előbb gondoskodjanak a gyermek hazaviteléről, illetve orvosi ellátásáról, ezzel is növelve a mielőbbi gyógyulás esélyét.

A gyereket csak a szülő vagy az általa írásban megbízott személy viheti el. 14 éven aluli gyermek e feladattal nem bízható meg.

A JÁTSZÓKUCKÓBAN hagyott, ill. a gyermeken lévő (ékszer) tárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A gyermekekért legkésőbb a nyitva tartás vége előtt 15 perccel szíveskedjenek érkezni.
Étkeztetés : a gyermekfelügyelet mellet étkezést nem tudunk biztosítani. A szülőnek lehetősége van a gyermeke számára előre becsomagolt, nem romlandó, egyszeri fogyasztásra elegendő ételt hagyni a gyermekfelügyelőnél.

Higiéné : JÁTSZÓKUCKÓ biztosítja a gyermek személyes higiénés eszközeit (wc papír, , papír zsebkendő,papír törlőkendő, szappan). Kivételek: a pelenka és az ápoláshoz szükséges krém, nedves törlőkendő, fésű, mert ezek minden gyermek esetén egyedi és jól megszokott termékek.

A JÁTSZÓKUCKÓBAN kérjük ,zoknit, vagy váltócipőt használjon a gyermek. Utcai cipőben a kísérő sem használhatja a játszószőnyeget.

A játékok nem rendeltetésszerű használata során keletkezett károkért és az esetleges ebből adódó balesetekért a szolgáltatást igénybe vevő vállal anyagi felelősséget.


Elérhetőségek és bejelentkezés:

E-mail: csakpont@hkik.hu
Telefon: 36/429-612 301-es mellék
Mobil: 30/686-1026